BEZOEK DICHTBIJ & VER WEG OP HET VAKANTIESALON ANTWERPEN EN MAAK KANS OP PRACHTIGE REIS-PRIJZEN!


Er zijn genoeg redenen om naar het Vakantiesalon van Antwerpen te trekken, maar wij gooien er graag nog eentje bovenop. Want op donderdag 25, vrijdag 26 en zondag 28 januari kan je aan onze stand in hal 4 voor maar liefst 1500 € aan toffe reisprijzen winnen. De hoofdvogel? Een trip naar de Orne in het landelijke Normandië. Doe mee en maak kans op deze reis óf een van onze andere mooie prijzen.

We hadden al min of meer aangekondigd dat we op het Vakantiesalon van Antwerpen een paar leuke verrassingen voor onze bezoekers in petto hadden. En we houden woord! Want wij organiseren aan onze stand een super leuke wedstrijd voor al onze bezoekers waarmee je voor maar liefst 1500  aan prachtige reisprijzen kan winnen. En niet de minste! Wat dacht je van een reis naar de Orne in het landelijke Normandië, een leuke vakantiewoning van Belvilladuo-tickets Brussel-Parijs-Brussel met Thalys, een trip voor 4 personen door het Hageland met een oldtimer van Wow! Routes, een huurauto all-inclusive van SunnyCars en prachtige reisboeken van Lannoo!


Iets voor jou? Kom dan zeker langs op onze stand en waag je kans! Al onze volgers op Facebook en/of Instagram die ons bezoeken op donderdag 25/1, vrijdag 26/1 of zondag 28/1 nodigen we uit deel te nemen aan onze Grote Vakantiesalon Wedstrijd. Volg je ons nog niet? No es una problema, want dat kan nog steeds terplekke of gewoon nu met een simpele muisklik. Veel succes en tot in Antwerpen!

Winnaars van onze Grote Vakantiesalon Wedstrijd:

Bedankt iedereen om ons te bezoeken en te liken op het Vakantiesalon Antwerpen! Wij vonden het superleuk om onze lezers/volgers eens in levende lijve te ontmoeten en nieuwe lezers/volgers te verwelkomen. Heb je niks gewonnen? Niet getreurd, blijf ons vooral in de gaten houden, want zoals altijd kan je ook dit jaar bij ons regelmatig een leuke reisprijs winnen. 


Intussen zijn alle wedstrijdformulieren nagekeken en hebben we zes winnaars:

1.  Wint de reis naar de Orne: Leen De Bont.
2. Wint de waardebon van 250 euro voor het Belvilla vakantieverblijf: Seppe Brulmans.
3. Wint een duo ticket Thalys Parijs: Anne De Cubber.
4. Wint een dagje 2CV met WOW Routes: Geert Peuskens.
5. Wint de waardebon van 150 euro van Sunny Cars: Freddy Bussche.
6. Wint het reisboek van Lannoo: Brigitte Meuwissen.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd per mail. Proficiat en geniet van jullie prijs!


BEZOEK DICHTBIJ & VER WEG OP HET VAKANTIESALON ANTWERPEN EN MAAK KANS OP PRACHTIGE REIS-PRIJZEN!

Geen opmerkingen

Naam

E-mail *

Bericht *

-->