DE ULTIEME REISPLANNER VAN LONELY PLANET

reisliteratuur, reisboeken,

Waar en wanneer op reis?  De ultieme reisplanner van Lonely Planet helpt je bij het uitzoeken van de perfecte reis in de perfecte periode. Twaalf hoofdstukken boordevol reisideeën, één voor elke maand, met meer dan 360 suggesties voor bestemmingen wereldwijd. Het boek is voorzien van deskundige commentaar en staat vol inspirerende foto's. Met de Ultieme Reisplanner wordt je je eigen reisadviseur.

reisliteratuur, reisgids, reisplanner, reisboekEr is meer dan één reden om een reis te plannen in functie van het tijdstip. Het weer bijvoorbeeld, maar ook een cultureel of sportief evenement, het financieel voordeligste tijdstip, dieren of planten spotten, spectaculaire natuurfenomenen beleven of gewoon om de grote stormloop voor te zijn. Lonely Planet lijst 360 bestemmingen voor je op, keurig gerangschikt per maand. Zo kan een bestemming meerdere keren in het boek voorkomen, afhankelijk van de context van je reis. Heel handig is het overzicht aan het begin van elke maand met vragen en suggesties dat je helpt een trip op maat te vinden. Heb je geen specifieke reis in gedachten? Laat je dan gewoon inspireren door dit leuke boek met prachtige foto's. De Ultieme Reisplanner is een absolute aanwinst voor elk soort reiziger, of je nu op zoek bent naar zelfontplooiing, avontuur, een gastronomische belevenis of een ontspannen strandvakantie.

'De ultieme reisplanner' Lonely Planet. ISBN/EAN: 978 94 014 4301 2 - Uitgegeven bij Lanno 2017 - Harde kaft, 304 pagina's - Prijs: € 24,99.


© WG- DICHTBIJ & VER WEG 2017

DE ULTIEME REISPLANNER VAN LONELY PLANET

Geen opmerkingen

Naam

E-mail *

Bericht *

-->