IZY, HET LOWCOST ALTERNATIEF VAN THALYS


Parijs is als citytrip super populair in België en de snelste manier om er vanuit Brussel te geraken is met Thalys. Sinds zijn ontstaan 20 jaar geleden bracht Thalys al miljoenen reizigers van en naar de Franse hoofdstad. Nu al worden een kwart van de tickets naar Parijs aan een aantrekkelijk tarief aangeboden, maar daar blijft het niet bij. Want vanaf 3 april kan je dagelijks met IZY, het lowcost-alternatief van Thalys, voor een zacht prijsje naar Parijs en terug sporen.

Met drie vertrektijden op vrijdag in Brussel en drie terugritten op zondag vanuit Parijs, mikt IZY vooral op citytrippers tijdens het weekend, mensen als jullie en wij dus die graag genieten van een weekendje Parijs zonder een gat in ons budget te slaan. Als je vroeg genoeg boekt heb je al tickets vanaf 19 €. Voor late beslissers is er een gegarandeerde maximumprijs van 59  voor een standaard zitplaats en 69  voor een standaard XL zitplaats. Een Kid-ticket (tot 12 jaar) kost 10 €.

Het verschil met de klassieke Thalys zit vooral in de reistijd die bij IZY gemiddeld 2u15' bedraagt. Langer dan de klassieke Thalys dus, maar nog steeds één uur sneller dan de gemiddelde reistijd met de wagen. Bovendien heb je met IZY geen last van files, péage en parkeerproblemen/kosten. Boeken kan enkel online. Er is geen barrijtuig, geen wifi, maar al de rest, ook het personeel is 100% Thalys.

Meer info over IZY op www.izy.com of IZY Facebookpagina


WIN 3x2 IZY TICKETS:

Wij zien IZY alvast heel erg zitten en gaan binnenkort een proefritje met de paars-groene trein maken. Maar ook jullie krijgen de kans om met IZY naar Parijs te sporen, want wij geven IZY duotickets weg aan drie van onze Facebookvolgers die het juiste antwoord geven op de volgende vraag:

'geef twee voordelen van IZY t.o.v.de auto om naar Parijs te rijden'.

Het juiste antwoord stuur je naar dichtbijenverweg@journalist.com voor 1 mei 2016. Uit alle juiste antwoorden trekken we drie winnaars die we op 4 mei op onze Facebookpagina bekend maken. Enkel onze Facebook volgers mogen deelnemen aan de wedstrijd, maar volg je ons nog niet dan kan je dat uiteraard nog doen voor je je antwoord instuurt via: www.facebook.com/dichtbij-ver-weg Wie ons Facebookbericht deelt, verdubbelt zijn kansen om een ticket Brussel/Parijs te winnen. Over de uitslag is geen discussie mogelijk. Alvast veel succes!
WIJ ZIJN SOCIAAL :
IZY, HET LOWCOST ALTERNATIEF VAN THALYS

Geen opmerkingen

Naam

E-mail *

Bericht *

-->